Juridisch advies

Veel ondernemers houden een trauma over aan hun ervaringen met juridische kwesties. Dat moet niet en daarom proberen we creatief te zijn in het bieden van resultaatgerichte oplossingen middels een pragmatische aanpak.

Juridisch vraagstuk? Wij helpen u graag!

Hieronder vind u een greep uit onze specialismen.

 • Arbeidsrecht

  Veel arbeidsgeschillen betreffen beëindiging van een arbeidsovereenkomst of betaling van achterstallig loon. In veel gevallen is het hierbij mogelijk een voor beide partijen acceptabele regeling te treffen. Het voeren van een kostbare en emotionele procedure probeert Schlepers & Potyk indien mogelijk te voorkomen. Dit doet zij door een efficiënte zoektocht naar een optimale oplossing waarbij beide partijen, maar de cliënt in het bijzonder, genoegdoening vinden.

 • Contractenrecht

  Schlepers & Potyk adviseert u bij het opstellen en beëindigen van contracten en/of bij geschillen betreffende alle soorten contracten binnen een bedrijfsvoering.

 • (Pre-)Faillisementsrecht

  Indien u wordt geconfronteerd met een faillissement of de schuldsanering van een ander, dan kan het wellicht aan te raden zijn om u bij te laten staan door Schlepers & Potyk. Een faillissement of schuldsanering is voor de schuldeisers vaak zeer nadelig. Doorgaans is er niet genoeg geld aanwezig om alle schuldeisers te voldoen. Schlepers & Potyk probeert het nadeel voor u te voorkomen, dan wel voor de klant te minimaliseren.

 • Ondernemingsrecht

  Schlepers & Potyk adviseert bij fusies, overnames en herstructureringen en alles wat daarmee samenhangt.

Voor ieder probleem de juiste oplossing

De adviseurs van Schlepers & Potyk hebben jarenlange ervaring. Dankzij deze ervaring kunnen wij voor vrijwel ieder probleem de juiste oplossing aandragen. Wilt u meer weten over onze dienstverlening, of bent u benieuwd of wij ook de juiste oplossing voor uw probleem hebben? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.